Damn, det er ved at være længe siden, at jeg har delt noget som helst her, men nu er jeg ved at komme i orden i mit nye liv som bymenneske og i min nye lejlighed. I byen.

Men, det er om en oplevelse i dag jeg nu vil berette. En oplevelse der på alle måder var fordomsbekræftende på en både sjov og tragisk måde. Jeg fik min første thai-massage nogensinde.

De skyder jo op alle steder, klinikker med thai-massage. Ligeledes, hvis man læser artikler om disse, så tilbydes generelt mere end blot oliemassage slige steder; ord som decideret prostitution stødte jeg på flere steder, da jeg begyndte at undersøge emnet, for sådan noget gør jeg. Undersøger, inden jeg ”gør”. Ofte.

Jeg var forbi mange hjemmesider, og må jeg ikke her lige knytte en brancheteknisk kommentar, baseret på min igangværende uddannelse som web-udvikler…….de er dæleme ringe og samtlige, alle som én og én som alle, havde de et tekstafsnit, hvis de proklamerede, at de sørme ikke tilbød andet end massage. Hillemænd, seksuelle ydelser af nogen art kunne og ville ikke forekomme. Hos dem. Dette på trods af gentagne anmeldelser fra mænd, der roste de unge massøser for deres tilgang til happy end og analmassage, hvilket spiller en store rolle. Åbenbart.

Jeg oplevede et voldsomt hold i ryggen i sidste uge, hvilket har holdt mig i sengen næsten lige siden – i perioder i hvert fald. Jeg har fået to massager, én i torsdags af ”L” og en ”Intuitiv Healings Massage” i fredags af en god veninde. De hjalp mig til at kunne fungere igen og med fornyet bevidsthed om min psoas-muskel, der på alle måder er for stram. Løsnes skal den og derfor gjorde jeg i dag alvor af ønsket om at opleve en thai-massage, for måske de kunne løsne op for min stramme psoas-muskel. Den sidder jo i lysken og der tænkte jeg at de ville komme forbi…på et tidspunkt.

Jeg skrev til et sted, der havde fået fine anmeldelse, både på FB og på deres hjemmeside (der stinker), og i min henvendelse gjorde jeg min situation klar; at jeg havde udfordringer med ryggen og om en massage hos dem ville kunne gøre noget godt for mig. Svaret kom prompte og jeg tog afsted.

Hvor er min egen reaktion på at skulle gå til en thai-massage dog interessant, for da jeg nærmede mig stedet, der ligger ud til en meget befærdet vej og med et busstoppested tæt ved, så tog jeg mig selv i at gøre et lille diskret ophold og vente til trafikken ikke var så tæt – fordi jeg havde det underligt med at synligt proklamere, at nu skulle jeg altså til massage. Og da jeg blev opmærksom på det, så tvang jeg mig selv til at gå direkte over og ind, alt imens biler og cyklister kiggede på mig….eller ind kom jeg ikke. Døren var låst, så jeg ramlede lige ind i den og gjorde derved blot yderligere opmærksom på mig selv. Løn som forskyldt.

Jeg ringede på og blev kort efter lukket ind af en ivrigt knevrende ung Thai-pige, der var lige omkring dværg i højden og som vel kunne sammenlagt 20 ord på engelsk, men smile skælmsk og klappe mig bagi, det kunne hun og det gjorde hun. Hun snakkede løs og jeg fattede nul, men med fagter og gøren-ved fik hun gjort mig klart, at jeg bare kunne klæde mig af og lægge mig på en seng…og endnu et klap bagi fik jeg, hvilket jeg fandt yderst mærkeligt, men som fagtet så gjort; jeg lagde mig nøgen på ryggen og ventede på, hvad pokker der nu skulle ske, for udenfor nichen, bag de to lagener, der udgjorde mit værn mod offentligheden, der pågik en gevaldig ordflom på Thai imellem et par piger, men da jeg jo ikke kunne bidrage, så lukkede jeg øjnene og åbnede dem først igen, da pigen fra før kiggede indenfor og fjernede mit tøj. Rimeligt nok, sagde min rationelle del af hjernen. Rimelig utrygt, sagde den anden del, der viste mig billeder af mig selv argumentere for at få mit tøj igen. Rimelig tåbeligt, men ikke desto mindre det der foregik i hovedet på mig.

Nå, men selve massagen viste sig ret hurtigt at være en temmelig tynd kop the. Mit sammenligningsgrundlag er jo min egen viden om tantra-massager, som jeg selv har lært og praktiserer, samt den healingsmassage, som jeg havde modtaget nogle dage forinden – og så var det som sagt en temmelig blodfattig omgang. Hun brugte små 20 minutter på min bagside. 20 minutter?? Det var sådan en mellemting mellem ”nu-klemmer-jeg-her” og ”øhhhh”. Det virkede planløst eller retningsløst

”Is okay”? Spurgte hun flere gange og jeg brummede bekræftende (eller noget) og så skulle jeg vende mig.

Hun fortsatte og skævede nogle gange til min slappe lingam. ”Is okay”?

….og så gav hun fordommene liv…..som perler på en snor

Først greb hun let om lingam, der vanen tro tog glad imod kontakten og rejste sig, hvorefter hun spurgte mig, igen ved hjælp af fagter der simulerede onani, om jeg gerne ville ”ha en spiller” eller om (og det er ikke engang løgn) ”me suck you”. Øhhhh…..sagde jeg og gjorde hende klart, at hun da bare skulle give den gas, men at jeg ikke var interesseret i en udløsning. (Forklaring: Jeg tester lige nu ideen om hvad der sker i min krop, hvis jeg afstår fra fysisk udløsning i 21 dage (og mere). Jeg er nu på dag 9 og du godeste hvor sker det ting og sager i mig, men det skriver jeg allerede lidt på, og disse oplevelser kommer lidt senere) – så jeg var med på at hun legede med mig, men ikke nogen ”happy end” til mig. Nåede lige at tænke, at de burde rette teksten på deres hjemmeside, da hun lagde en finger under pungen på mig og spurgte, om jeg ville masseres analt. Igen her nikkede jeg blot – giv den gas, frøken, men så let skulle det ikke gå, for nu kom det økonomiske aspekt op i hende. Hvad ville jeg betale for denne ekstra ydelse?? Havde jeg ekstra kontanter? De tog også mobilepay??

”You like”? Yes??

No, svarede jeg. Just the massage!!! Sikke en omgang gas. Selvfølgelig vil jeg ikke betale for en udløsning og en finger bagi. Jeg ville hellere blot have en dejlig massage, men nu skal jeg da ellers love for, at jeg blev gjort færdig i en fart.

”Just the massage”? ”You very handsome”! “Just the massage”????

20 minutter senere og denne række af spørgsmål rigere og så blev jeg hældt ud af døren. 40 minutter, hvor de sidste 15 var udført af en irriteret og skuffet Thai-pige, der ikke anede hvad hun skulle fordrive tiden med, når hun nu ikke kunne stikke fingeren op i mig og rykke mig til en udløsning. Det var helt tydeligt og for mig blev det klart, at der helt sikkert lå en forventning om, at alle mænd kom for dette, et håndjob camoufleret som thai-massage. At dette var normen og jeg var unormal i den henseende. I det mindste fik jeg mit tøj uden den store palaver.

Hvor er det sørgeligt. Sørgeligt at mænd har så meget fokus på de 5 sekunder en udløsning tager, at de resterende 59 minutter er sekundære (her konkluderer jeg blot bredt over én kam), og hvor er det trist, at hun hver gang skal drage økonomi ind i massagen, idet basis-ydelsen ikke dækker andet end noget sekundært, der bare skal overstås, så man kan få en finger i røven. Hvor er det dog trods alt langt fra ideerne bag de massager jeg lærte på Mahamudra. Gudskelov for det.

Jeg skal virkelig passe på med ikke at slå alle over én kam her, for der er sikkert rigtig mange gode thai-massører rundt omkring – hende her, eller stedet her var bare ikke et af dem og hvis jeg nogensinde skal prøve igen, så skal det være efter anbefaling fra en mand med samme skoling som jeg selv.

You like?

Njaa….så hellere et stykke mad