Overskriften kunne også være noget med bevægelse, men det har jeg brugt nogle gange før, så derfor lidt forandring, der jo nogen gange fryder, nogen gange skræmmer, nogen gange forskrækker og nogen gange overses fuldstændigt.

Jeg påbegynder et nyt studie her til efteråret. Jeg har valgt at studere sexologi de kommende 18 måneder og kan mærke en stor lyst til at lade det indgå i mit kommende arbejdsliv efterfølgende. Det er altså en forandring der er temmelig svær at overse, den hverken forskrækker eller skræmmer, men fryder mig helt ind i hjertet, for jeg kan mærke at her vil jeg komme til at beskæftige mig med noget, der falder mig helt naturligt, nemlig min egen seksualitet i mødet med andre; endvidere giver det mig også ro indeni, at jeg kan bibeholde mit nuværende job på 22,5 time om ugen, både under og efter uddannelsen, alt imens jeg kan få bygget noget op, der på sigt kan give mig økonomisk ro OG lade mig praktisere min hobby.

Til september begynder jeg på www.sexologiskolen.dk – hvor bliver det fuldkommen forrygende.

Flere har spurgt mig, hvorfor netop valget er faldet på sexologi, og det har jeg forklaret på mange måder, men i aftes stod det lysende klart for mig.

Jeg var til Kinbaku i aftes (Japansk bondage, ifald nogen tænker ”????”). Det var min første ”rigtige” gang. Har prøvet det en enkelt gang før, men nu skulle det være, og hvis min model og jeg kunne finde sammen i det, så starter vi mere seriøst op efter sommerferien.

At binde er mig ukendt. At dominere er mig ukendt.

Det var en meget spændende aften i Buddhi House i Viby. Ikke en decideret undervisningsaften, men en ”legeaften”. Jeg fik lidt grundlæggende introduktion til reb generelt og til at binde manchetter. Det er svært og lidt nørdet, så jeg tog det til mig med det samme; som en udfordring jeg kan dykke ned i. Jeg binder med én der har noget erfaring allerede, men hun er helt på det rene med, at jeg er grøn som the lige her til at starte med. Det hun ser i mig, er min evne til også at være nærværende i det jeg gør, og det fandt jeg ud af ikke gav mig nogen problemer, for det blev på intet tidspunkt et projekt for mig at binde hende. Det var spændende. På alle måder var det spændende, både at få tildelt ansvaret for en anden person på den måde, samt at mærke hvad der sker i mig i mødet med overgivelsen. Jeg mærkede både en forsigtighed i mine bevægelser, samt noget maskulint, der fandt udtryk i at stramme og fastholde. Det var altså enormt interessant.

Dominans er ukendt for mig. Jeg har skrevet om det før. Vildskaben, det bare ”at give los” – det har jeg svært ved. Stadigvæk. Bilder mig til stadighed ind, at jeg bare er sådan en blid mand, men kan så mærke sådan en aften som i aftes, at der er noget i mig, der gerne vil ses, noget der gerne vil vækkes og gives væsen, i mig. Noget nyt, noget der også er mig.

Hvorfor lige sexologi?

Lige netop derfor! Fordi jeg igennem de seneste mange år har valgt at møde mig selv og min seksualitet i rigtig mange sammenhænge, både dem der giver mig ro, men i den grad også dem der giver mig uro, dem der skræmmer og dem der forskrækker. Det er for mig simpelthen så spændende er område, et område som jeg tænker, at jeg aldrig bliver helt færdig med at undersøge og kigge på – og kan jeg på sigt komme til at arbejde som rollemodel eller vejleder for andre, der kæmper med nogle af de udfordringer, som jeg selv har kæmpet med, kæmper med eller måske selv får øje på igennem mødet med denne person, så vil det give mig så megen glæde og plads i livet, at jeg smiler bare ved tanken.

Jeg er af den overbevisning, at jeg kun kan være vejleder eller hjælpe ud fra mine egne erfaringer. Hvis jeg aldrig har været i Svingerklub, kan jeg så videregive de mekanismer der foregår sådan et sted? Hvis jeg aldrig har været sammen med en mand i ønsket om at møde min egen biseksualitet eller blot nysgerrighed på mit eget køn, kan jeg så vejlede en usikker mand/kvinde, der ikke tør åbne døren og træde ud af skabet? Måske er det blot usikkerhed, måske er det noget helt andet?? Noget teori skal der til, gerne megen teori, men hvis der er berøringsangst med virkeligheden og med sig selv, så bliver jeg rollemodel og vejleder ud fra de præmisser, og det kan de fleste godt gennemskue. Tror jeg.

Lød det for helligt? Lige et sekund gjorde det, men det er det ikke. Det er rigtigt. For mig.

Det er svært. Knuder og reb der skal skifte retning. Der er også noget æstetisk i det. Jøsses. Det tror jeg godt, at jeg kunne gå hen og blive ret vild med, og møder jeg en ny gren af min seksualitet, af min personlighed, så bydes den velkommen i klubben, og så vil jeg også kunne råde og vejlede om det. På sigt.