…vejen indtil nu har været bakket og fyldt med omveje…

Tantramassage, kontaktimpro, bevægelse og forundring på skrift

Jeg hedder Max Thorup Due, og jeg er sexolog og psykoterapeut-studerende med udgangspunkt i Aarhus

Min vej hertil skabtes i kontrasten imellem de første 45 år af mit liv og så hvortil jeg er i dag.

Årene fra jeg var 15 til 45 foregik i en evig forundring over, at jeg ikke formåede at indgå i længerevarende parforhold. Jeg forstod simpelthen ikke, hvad der gik galt for mig (i mig); hvorfor det intime forsvandt, hvorfor sex blev et problem, og hvorfor alt i mig virkede så fundamentalt anderledes i nærhed med en kvinde end når jeg bare var mig selv.

I 2013 oplevede jeg for første gang en tantramasage, og i den også en fornemmelse af, at jeg havde fundet “hjem” i mig selv. En spirrende vished om en helt ny verden med helt nye muligheder åbnedes i mig, og jeg lod mig føre ind i det, der efterfølgende er blevet til den jeg er i dag.

Jeg mødte her en verden uden præstation, en verden med åbenhed overfor alternative samlivsformer, men også en verden der var lige så fyldt med store og små følelser, jalousi og angst – nøjagtigt som i min tidligere verden, blot var forskellen her tilgangen til disse; i stedet for at “løbe væk” fra dem, blev jeg givet muligheden for at “forblive i” og erkende dem. Vokse med dem.

Jeg har brugt en række år på at undersøge mig selv og min seksualitet igennem massagemoduler og uddannelse (tantramassage) og workshops og klubber af forskellig art. Jeg har i en årrække været aktiv tantramassør og har undervist i bevidst berøring, nærhed og kontakt.

Jeg har hele tiden været meget nysgerrig på de mekanismer denne undersøgen afstedkom; disse har jeg siden 2015 skrevet om på min blog (se her), som du er hjertelig velkommen til at kigge nærmere på. Det at beskrive mine oplevelser og følelser, har været min indgang til den terapeutiske side af seksualiteten; det har været min vej ind i sexologien.

Det jeg oplever i mit virke som sexolog, genkender jeg i alle de mange blogs jeg igennem årene har skrevet.