Loading...
Samtaleterapi2018-10-28T21:00:31+00:00

…lad os sammen gå på opdagelse…

Nysgerrighed

“Vær tålmodig med alt det, der ligger uløst i dit hjerte, og forsøg at elske selve spørgsmålene.
Søg ikke efter svar, som ikke kan gives, for du ville ikke være i stand til at leve med dem, og pointen er netop at leve alting ud.
Lev spørgsmålene ud nu, og måske vil du en dag uden at vide det leve dig ind i svarene.”

Rainer Maria Rilke (1875-1926)

Jeg blev for godt 3 år siden nysgerrig på den systemiske tilgang til livet, og derved ligeledes den systemiske samtaleform (systemisk terapi, hvis man kan tale om det). Jeg er med i en gruppe, der mødes 1-2 gange om måneden og arbejder her løbende med egne problemstillinger ud fra den systemiske tilgang, og det vil også være den jeg vil møde dig med.

Læs mere om min definition her. [Klik her]

Jeg vil møde dig så fordomsfrit, nysgerrigt og undersøgende som muligt, og i fællesskab med dig prøve at få øje på eventuelle systemer, der vil kunne forårsage de udfordringer som du føler dig besværet af.

Jeg er stadig under uddannelse og vil igennem mit studie blive præsenteret for en række andre terapiformer, blandt andet Kognitiv Terapi og Løsningsfokuseret Terapi. Disse terapiformer vil jeg løbende indføre i mit terapeutiske virke.

Alle samtaler er fortrolige.

Kontakt mig for en samtale